FCI Obedience

De FCI Obedience (voorheen Gedrag & Gehoorzaamheid) is een sport waarbij het doel is dat de hond allerlei gehoorzaamheidsoefeningen volledig beheerst, van apporteren tot volgen, van blijven tot de hond vooruitsturen naar een vak waarbinnen hij vervolgens nog een aantal oefeningen moet uitvoeren.

De cursussen bereiden voor op landelijke examens en wedstrijden. Tijdens de FCI Obedience-beginnerscursus worden alle oefeningen uit de VGG verder geperfectioneerd. Tijdens de latere FCI Obedience-cursussen (1, 2 en 3) komen veel nieuwe en vaak moeilijke oefeningen aan de orde. Het accent ligt daarbij op een hoge mate van perfectie. En dat lukt natuurlijk alleen als je dat als baas geweldig leuk weet te maken voor je hond!

Er zijn vier niveaus: Beginners en 1, 2 en 3. Na het behalen van het diploma op een bepaald niveau kun je aan landelijke wedstrijden deelnemen.

Voorwaarden

  • De combinatie van handler en hond heeft het diploma van de cursus VGG behaald.
  • De hond is ouder dan 12 maanden.
  • De handler is lid van KC Delft (aanmelden is mogelijk in de webshop).
  • De duur van de cursus is 10-12 weken.
  • Kosten: € 55,00

Inschrijven voor deze cursus kan vanaf het einde van ons cursusseizoen in de webshop. Houd de website in de gaten, een aantal weken van tevoren wordt aangekondigd wanneer de inschrijving opent!

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over het tijdstip waarop de cursus gegeven wordt, neem dan contact op met het cursussecretariaat.
Neem de eerste les een kopie van het inentingsbewijs van je hond mee om aan je instructeur te laten zien.

Lees ook onze cursusvoorwaarden en de Praktische tips & huisregels.

Loop je cursus bij K.C. Delft en wil je wedstrijden lopen? Een startlicentie aanvragen of verlengen kan via de Raad van Beheer afdeling Sporten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren